and if you close your eyes..

Nu är jag tillbaka efter en helt amazing vecka i Sälen med träning, vänner och massor av skratt. Detta var lätt det bästa lägret jag varit på! Har haft bästa stugkompisarna, ni är bäst! och Katja o jag har haft våra småroliga stunder, ching chong..
 
Fin solnedgång på båtresan till Stockholm.

I början av lägret hade vi olika orienteringsträningar, allt från teknik till mera fartfyllda träningar som alla var riktigt bra. Fredag, lördag och söndag var vi på tävlingar, som gick helt okej. Blev sammanlagt fjärde av ca 50st så jag får nog vara nöjd, även om det skulle ha kunnat gått bättre ifall någon bomm skulle ha varit borta. Kan ju också tillägga att på lördagens tävling fick vi vara med om mycket i väder väg; solsken, åska, regn och hagel.
På söndag efter tävlingen for vi och spelade mosafotis vilket var superkul!! Det hela slutade i lerkrig och när vi var klara var jag nästan brunett ;)
 
bildern här ovanför är från FSO:s facebook sida..
 
Glada flickor!
 
På måndag hade vi en långvandring som varade i 5 timmar. På den tiden hann vi med mycket.. Bla. bestiga flera fjälltoppar, gå runt med en blomma i handen i 2 timmar, prata och skratta åt allt mellan himmel och jord. Fem timmar kändes som en halv timme, så skulle ha kunnat gå omkring där hela dagen. Vädret hade vi super tur med, soligt nästan hela tiden! Här kommer en hel hög med bilder från vandringen..
 
 
Vi tog oss nerför nordens brantaste slalombacke "väggen" och den gick på riktigt RAKT ner!! På bilderna ser den ju nästan platt ut -.-
 
 
 
 
 
På tisdag packade vi i bilarna och började köra mot Stockholm men stannade i Falun för att springa en medeldistans träning. Lite annorlunda terräng än i Sälen var det. Sen spenderade vi lite över en timme i Falun centrum och lekte turister..
 
 
Sen taggade vi med en tupplur och lite feelis musik i bilen inför båtresan hem.. Blev inte alltför mycket sömn, men nångång måste man få vara uppe lite längre också, händer ju faktist inte så ofta. Blev tidig väckning för att stiga av båten och sov i princip hela bilresan från Åbo hem.
 
Så vips hade tio dagar försvunnit, men helt klart de bästa på sommarlovet!
Avslutar detta låånga och bildrika inlägg med en typical turistbild från båten ;))
 
 
Wake me up - Avicii
Pompeii - Bastille
Två låtar som som suttit fast i mitt huvud heela veckan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0