KRV & WOC 2013

Back och track igen då efter en vecka i Vuokatti.
Vi har först och främst tävlat i kainuun rastiviikko och jag tävlade i klassen D16Elit där vi var ca 140 deltagare.
Första och andra dagen gick i en typisk "Vuokatti skog" med fin tallskog, bra botten, bra sikt och backar o gropar. Tredje och fjärde dagen byttes terrängen ut till det motsatta. Vi var i området kring Vuokatin vaara där det var grönt, stenigt, dålig sikt, backigt.. Sista dagen var starten till och med högst uppe på slalombacken.
Vissa tävlingar gick bättre och vissa sämre, precis som det ska vara på en orienteringsvecka.. Inför jaktstarten sista dagen låg jag nionde totalt och sprang upp mej till en sjätte plats, vilket jag är super nöjd med!
 
Förutom tävlat har vi då såklart kollat på VM tävlingarna som hölls på samma gång. Var kul att se världens bästa orienterare på riktigt, och kul också att Finlans tog hem så många medaljer!!
 
På mellandagarna då vi inte har haft tävling så har vi tränat rätt så mycket. Mest rullskidat och sprungit, men hann även med en styrketräning. Man måste ju passa på medan man har så bra träningsförhållanden som där är. Backar att rullskida i och fina skogar att springa i.
 
Så sammanfattat blev det en bra och otroligt VARM vecka igen med bra sällskap!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0