Äkäslompolo

Tävlingen igår gick sådär den också.. Tekniken fungerade inte alls, men det beror sekärt till viss del på att fästet på skidorna inte var det allra bästa. Så det gick liksom inte att skida fullt så hårt som jag ville... Men inte tänker jag haka upp mig på att denna tävling gick sådär nu, utan det är bara att sikta framåt.
 
Efter tävlingen körde vi till Kemi där vi övernattade på hotell och i efter frukosten i morse körde vi vidare till Äkäslompolo. Vi stannade i Haparanda och handlade mat i Sverige, köpte en massa goda saker som inte finns i Finland. Då vi kom fram och hade packat in allt i stugan så for jag ut på en liten skidtur. Älskar Lappland!  Senare ikväll kommer Elin och hennes mamma hit till vår stuga och firar in det nya året!
 

Tävling 1/2

Har packat klart och väntar nu på att maten ska bli klar.
 
Tävlingen idag gick sådär.. Det var ju sprint och sprint har aldrig riktigt varit min "starkaste" distans, men kvalet tyckte jag gick riktigt okej. Bara att dom sköt upp alltihopa med en halv timme just före min start, så då blev det ju nästan att värma upp igen.... -_- Men sedan finalen gick nu lite som den gick, fick en helt okej start men precis varje gång jag skulle försöka skida om en annan så bytte hon spår och hoppade in rakt framför mig på mina skidor, så då stannade ju farten upp... Och visst, det är ju kanske sånt man gör i sprint, men jag tycker inte att man behöver göra det 3 gånger på 800meter!! Men jag blev i alla fall trea. Och grattis till Emelie som vann!
 
Men i morgon kör vi en mera omtyckt distans, nämligen 5km klassiskt och masstart på en ganska tung bana. Är faktist jätte taggad tills i morgon, ska bli kul att få köra 5km igen och att det är i Vörå gör ju inte saken sämre. Tycker om den banan.
 
från FSSM ifjol!

Tävlingsdags!

 
Hade en mysig kväll med Jannica och Becca igår. Vi spelade guitar hero och Bandu och åt massa gott.
 
Idag är det då dags för tävling. Men startar först där runt 3-tiden, så det är inte så bråttom ännu. Och idag är det då sprint, i klassisk stil. Har inte skidat så många sprinter i mitt liv, men nog går det väl bra. Det är ju bara att köra full fart hela vägen, när det ändå bara är 0,8km.
 
Och i morgon har vi masstart (klassiskt) 5km. Och enligt mig så är det bra att vi har masstart, man behöver inte fundera så mycket på hur hårt man ska skida, utan det är bara att tuta och köra.
 
Men nu ska jag börja gå och packa väskan och så småningom äta lunch innan vi åker iväg till Vörå. Hörs!
 

Friday!

Har importerat några inlägg från förra bloggen hit, så att det inte ser så tomt ut, haha!
 
Men hittills idag har jag bara ätit frukost och nördat datorn. Och just skulle jag koka lunch till mig, tänkte göra en tonfisksås, men jaa.. den blev inte så värst god.. men åt upp den ändå..
Snart ska väl Jannica och Becca kanske komma hit och ikväll ska jag fara och skida. I morgon och på söndag har jag tävlingar i Vörå, och efter tävlingen på söndag sticker jag iväg till Ylläs och stannar där en vecka.
 

Torsdag

 


weheartit

Vaknade för en timme sedan och har bara ätit frukost och kollat tv sen dess. Senare idag ska jag fara till stan och ikväll vet jag inte ännu vad jag ska göra.


Julannandag

For till Öjberget och skidade på förmiddagen, och förstås så hade jag inte med några skidglasögon och det snöade jätte hårt, såg knappt någonting i nerförsbackarna.. Men det snöade ju inte då vi for hemifrån..
Men då vi kom hem igen åt vi upp rester av julmaten från igår, tror det får räcka med julmat nu snart.. Det är ju super gott, men har ätit det typ 5 dagar i rad nu..
För resten av dagen har jag inga planer, får se vad som händer. I morgon ska jag i alla fall fara in till stan och shoppa på mellandagsrean.


JULKLAPPAR


Blivande favorit mössa och vantar !


Super skön "pippi tröja" som fammo stickat !


Nya vinterjackan, älskar färgen !


En badrock (har sprungit runt i mammas förr, men nu fick jag en egen som passar) och två par ulliga, mjuka och sköna sockor !


Choklad <3


2 filmer, två bakböcker och ett presentkort !


Världens snyggaste iPhone skal !

+en ny matta till rummet (äntligen! den syns på bilderna)
+pengar, tallrikar och lite smått till !


Julen

Hade en mysig julafton igår. Hälsade på släkten och kvällen spenderades hos kusinerna. Åt allt för mycket, men det är ju bara jul en gång per år. Hade inte önskat mig något speciellt i julklapp men jag fick ändå en del saker som jag är jätte nöjda med. Kan visa julklapparna senare eller i morgon..

Idag började jag dagen med att fara ut och skida, skönt! Sen kom det en massa folk hit (kusinerna, fammo o faffa, moffa..) på ännu mera julmat. Sen alla for hem har jag kollat på film med resten av familjen. Ikväll blir det väl bara att mysa här hemma.

















Hoppas ni också hade en bra jul!


Hej!

Byter till blogg.se nu igen.. Eftersom soclog ändå bara bråkar mest hela tiden. Men hoppas att ni fortsätter läsa den här bloggen i stället. Ska fixa design och sånt nu.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0