Hemma!

Har den senaste veckan befunnit mig i ett snöigt och fint Muonio. Det har varit ett bra läger och roligt att få komma på snö igen, och det gick mest ut på att samla ihop skidkilometrar i grund fart och slipa tekniken. Vi har även fått en hel del fina och soliga dagar, fast man kunde tro att Lappland mest bara är mörkt denna tid på året, så det har varit otroligt skönt och härligt att glida omkring i de fina spåren i det vädret (även om det var lite kallt några dagar..). Så efter en vecka med många träningstimmar i gott sällskap och en lång bussresa var det skönt att ta en välförtjänt vilodag idag. Och det bästa med att vara borta mycket är att man verkligen uppskattar tiden hemma och speciellt egen säng är en av de bästa sakerna som finns. Orkar inte berätta desto mera om veckan utan ni får underhålla er med några bilder i stället.

 
Vi hade även en fotograf på plats så kan hända att ni får se några fina bilder här på bloggen också som hon tagit. Bilderna skulle komma om ca 2 veckor när hon redigerat klart och sånt.
 
Och på tal om något helt annat så kommer jag snart börja blogga på ett annat ställe, men det får ni veta inom en snar framtid när jag fixat och trixat klart där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0